Vad ska jag göra nu..?

Jaha..så var den då klar. Ja tavlan jag broderat alltså..den är klar.

Färger, pärlor, korsstygn, efterstygn...har varit mitt kvällsnöje ett tag nu. Har sytt en tavla som min faster köpte ett tag innan hon gick bort. Hon ville ge den till ett fd dagbarn som skulle gifta sig men hann inte själv se den klar. Bröllopet står på lördag..(puhh! jag hann klart!!!).



Nu är bara frågan...vad gör jag nu?! Känns skönt att det är klart och jag inte måste sy hela kvällarna...men vet att efter ett tag kommer det börja klia i fingrarna igen. Hmm...kanske skulle ta och försöka med...knyppling..? ;)

/Mia

The truth is out there...

eller är den?
Var på bio ikväll och såg den nya filmen med Scully och Mulder (Arkiv X för er som inte känner till dessa något utflippade påhittade personer).
Måste säga att sanningen nog hunnit ikapp de fd hjältarna. Det handlade inte längre om ufo's, aliens eller spöken utan om mänskilg ondska och galenskap. Filmen var seeeeeeeeg...och huvudpersonerna verkade mest försöka övertyga varandra om vem som hade det värst.
Jaja...sevärd? Njaa..det var iaf kul att se de båda gamla ufo-jägarna. Men måste säga att Mulder nog passar bäst utan helskägg (tur att han rakade av det efter en stund).

/Mia


Veckans ordspråk

"Saliga är de som kan skratta åt sig själva ty de skola aldrig ha tråkigt"

Tja...nästa lika bra som det jag brukar säga..

Bättre att folk skrattar åt dig än gråter när dom ser dig

Detta är ett av mina motton. Jag menar bara för man nu är 20...eehh...30(någonting) betyder det väl ändå inte att man emellan åt inte kan bete sig ganska barnsligt..eller? Måste man hela tiden vara så HIMLA vuxen?

Tänk vad allt varit bättre om tex lille Bush i landet "over there" hade varit lite mer barnslig och vågat dra Cubas president Castro i skägget eller killa Irans president Mahmoud Ahmadinejad under fötterna.. Visst vore det himla kul att se dessa små pojkar leka på detta sätt än att leka krig?



/Mia

Inter nos

Jaha...så var man då här.
Lovade, eller vad man nu ska kalla det, en arbetskamrat som bloggar att jag också skulle skaffa mig en dylik. Taaa daaa!! Detta är alltså den...bloggen..
Visste inte vad jag skulle kalla den men efter att ha sökt med ljus och lykta hittade jag ett latinskt "ordstäv" jag tyckte passade, Inter nos.

Inter nos  = Oss emellan (enligt någon annan liten bloggare som samlat på sig ett antal latinska "ordstäv") .

Nu har jag bara ett problem...eeehh..eller två..
1. Jag vet inte vad den ska handla om.
2. Jag är inget bra på att skriva blogg. (har ett antal gånger försökt mig på att föra dagbok, vilket misslyckats...totalt).

/Mia


RSS 2.0