Gott & Blandat!

Är inne i en period av idétorka..har varit där ett tag nu. Men nu är det iaf dags för en ny uppdatering.

På lördag smäller det igen. Melodifestival del nummer...4? Katten vad fort det går! En snabb presentation av vilka artister som uppträder följer nedan liksom mina högst privata åsikter om dessa mer eller mindre musikaliska personer.

1. Agnes - Håller tummarna för denna lilla söta tjej.
2. Star Pilots - njeee..
3. Susanne Alfvengren - njee..inte något för Melodifestivalen va'?
4. Anna Sahlene&Maria Haukaas Storeng - hmm..
5. Thorleifs - nämen snälla nån!
6. Sarah Dawn Finer - jajjamensan!
7. Next 3  - NÄSTA!
8. Malena Ernman - ohhaaoooaa (försöker härma operasångare).

Ok..har inte blivit rik på mina tips av vinnare i deltävlingarna men..here we go again..(trumvirvel!)

Sarah Dawn Finer & Agnes!!! (Girlpower!)

Håll tummarna nu!



Satt och surfade runt och hittade en liten kulig sida med allahanda roliga bilder och filmklipp. Tänkte därför förgylla er fredag lite med några stycken.. Titta och njut!

Va?! Jag höööör inte!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zYckGMNknQw&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zYckGMNknQw&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Hrrmmm..hihi!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cMZBwzFtnAI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cMZBwzFtnAI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Talangfull grabb!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TXMoBOcWbQM&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TXMoBOcWbQM&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Sidan jag hämtat dessa klipp från heter...Failblog. Ta en titt om du känner att du behöver roa dig lite..


/Mia

Here we go again..

Då är det dags igen! På lördag smäller Melodifestival del 3 av sina raketer. Jag har inte lyckats pricka in alla vinnare men ett par har det väl iaf blivit. Tror att denna omgång kommer bli mycket tuffare, jämnare..eller borde bli om man kollar vilka som här med. Här är listan...

1. Velvet - Tuff utmanare.
2. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - Va? Vem?
3. Molly Sandén - aww..sött som socker.
4. E.M.D - Grabbarna grus here we come.
5. Mickael Rickfors - Intressant..men nej.
6. Maja Gullstrand - hmm..tveksam.
7. Sofia - huh?
8. BWO - kortbyxor...nej tack! Kan räcka långt dock..

Ok det var mina åsikter om artisterna utan att ha hört deras låtar. Nu kommer mitt tips för vilka två bidrag som kommer gå till final.

E.M.D och Velvet!!

Håller tummarna för att jag ska ro hem lite slantar..men tror inte oddsen är särskilt höga.
Kommer dock inte ha tid att följa programmet denna lördag. Min bror fyller 40 på måndag och firar det just på lördag. Men va katten...lite tårta smäller rätt högt det med ;0)




Har nu köpt ny tv (yay!). Äntligen slipper jag titta på den lånade 17":aren och kan istället vila ögonen på min nya, blanka Panasonic 37". Han  är sååå fin. Japp det är en han...kallar honom Sonic. Är riktigt nöjd och han passar in perfekt i sitt lilla hörn. Lika skönt är dock inte hålet i plånboken aka sparkontot. =S

Gnäll och Melodifestival del 2.

I tisdags gick jag hem från jobbet efter 4 timmars jobb. Har sedan dess tillbringat det mesta av tiden i horizontalt läge i sängen och soffan. Huvudet känns som en ballong och näsan lyser röd som på Rudolf. Kort sagt...inget kul alls. Tack och lov har febern avtagit, den var aldrig särskilt hög men tillräckligt för mig. Såååååå tråkigt att vara sjuk...bläääää.

Såå...nu var gnäll delen av detta inlägg avklarat.


På lördag är det del 2 av Melodifestivalen. Denna gång utspelas den i Skellefteå. Såg ju tyvärr inte förra omgången och denna deltävling får jag se på en 17" tv (stööööööön!). Okej...okej..lite mer gnäll blev det! Jaja...bättre än inget. De som tävlar denna omgång är...

1. Lili&Susie - Nämen kom igen..allvarligt!
2. Lasse Lindh och Bandet - njaa...
3. Jennifer Brown - Hoppas hon har en riktigt bra låt.
4. H.E.A.T - Känner inte till dom men...njjeee
5. Markoolio - Något för alla barn, stora som små.
6. Amy Diamond - Poppig tjej, kör hårt.
7. Cookies n Beans - Kakor och bönor? Kan dé va' nått?
8. Måns Zelmerlöw - Jajjamensan!

Ok dags för mig att tippa vilka två som går vidare direkt till final. Dessa kommer jag satsa mina penningar på...

Måns Zelmerlöw och Markoolio!!

Gick ju inget vidare sist men denna gång känner jag att jag har hittat vinnarna. Vad tror ni?

/Mia


Tv, fest...hipp hipp hurra!


Jaha..så har det då hänt. Min tv har pajjat ihop totalt. Kan inte säga att det kom som en överraskning eftersom den agerat tvivelaktigt de senaste månaderna men ändå...*stön*. Just nu sitter jag och stirrar på rutan av en 17" tv som tillhör mina föräldrar. Lite skillnad mot min 32" men det funkar. Måste ut och kolla ut en ny tv, helst innan lördagen och Melodifestival del 2.

Ni som läst tidigare inlägg vet ju att jag satsade en liten del av mina hårt förtjänade slantar på den ovan nämnda Melodifestivalen. Det sket sig (uttalat på bred västgötska)! Men satsade ju bara några tior. Får ta nya tag inför del två.

Igår inföll min födelsedag. Japp...ett år äldre och klokare (?). Jobbade fram till 15-tiden sen bar det av till konditoriet för att hämta tårta och inhandla kaffebröd. Därefter till ICA för att köpa lite dricka och sen till apoteket för att köpa skoskavsplåster (till ett monsuröst skoskav på min vänsterfot = minne av en fest i lördags). Väl hemma dukades och fixades det till innan gästerna började droppa in. Det blev en riktigt trevlig födelsedag och jag fick många fina presenter, bla. ett armband av Thomas Sabo (fick det av min bror), örhängen, raggsockar (åååh så sköönt) och presentkort.

Som jag nämnde här ovanför (^^^^^^^) så var jag på fest i lördags. Festen var hos min arbetskamrat M i hennes nyrenoverade hus. Såååååååå fint och mysigt. Vi åt italiensk buffé och drack vin, spelade TP och...sjöng . Eehh vet inte om M ångrat att hon tog fram och satte igång SingStar...men jag sjöng fram till kl. 03 och jag sjunger inte bra...tro mig. Men efter ett antal glas vin, whiskey och välkomstdrink så lät det iaf bra i mina ögon..oopps...menar öron. Resultatet av festen (förutom en riiiiiktigt trevlig kväll) blev iaf det monsturösa skoskavet på vänster fot och en rejäl förkylning.

/Mia

Melodifestival del 1

Överraskar mig själv genom att skriva ytterliggare ett inlägg tätt inpå det andra...WOW!



Imorgon lördag är det dags. Nu börjar det. Meeelodiiiifessstivaal. Smaka på det ordet!
Japp årets stora tv-händelse inleds imorgon med deltävling 1. Dessa artister kämpar om finalplats..

-Nina Söderquist (okänd för mig)
-Jonathan Fagerlund (okänd för mig)
-Shirley Clamp (gillar hennes röst, hoppas hon fått en riktigt bra låt)
-Scotts (goa grabbar från min lilla stad)
-Emilia (söt tjej i en big big world)
-Alcazar (njaa..en och annan bra discodänga har dom väl kanske gjort)
-Caroline af Ugglas (skönt urflippad)
-Marie Serneholt (undrar om det blir en ABBA inspirerad låt?)

Jag brukar sätta en slant på vem jag tror går direkt till final. Har lyckat få in några vinnare faktiskt...utan att ha hört låten. Denna gång kommer mina penningar hamna på...(trumvirvel!!)...

Scotts och Marie Serneholt!

För er som vill läsa mer om hela spektaklet finns denna sida...Gylleneskor

Själv kommer jag inte titta på programmet eftersom jag ska på fest (yay!). Får kolla in reprisen istället. 

/Mia

I'm back!

Kära vänner...
Jag VET det är ett tag sedan jag hittade hit och skrev något. Jag har ooootroligt dåligt samvete...eller nått sånt. Har bara inte haft inspiration för att skriva något. OCH..har fått höra av vänner att nu MÅSTE jag uppdatera. Jaha..nu är jag då här och vad ska jag skriva om..hmm?

Har funderat lite på utseendet på bloggen. Skulle vilja ändra, fixa och trixa lite men vet inte riktigt hur jag ska göra. Min fantasi ligger någon stans nere vid fotknölarna just nu. Någon som har nått tips??

Igår kväll var jag iväg på mitt första...SYMÖTE!  Jo då! Du läste rätt...symöte. Tillsammans med släkt och vänner tillbringade jag kvällen med att lära A att brodera, fika och naturligtvis prata en massa skit. Precis som ett riktigt symöte. Var faktiskt riktigt trevligt. A lärde sig fort och ser en ljus framtid för henne som handarbeterska..eller vad man nu säger.

Själv har jag länge sysselsatt med att brodera allehanda kreationer. Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på två av dom här som bevis. Ber om ursäkt för dålig bildkvalité...är ingen mästerfotograf (använt datorkameran).

  

Millenium ängel (Dimensions)

Marilyn Monroe (Dimensions) - nyaste alstret


Bantningen fortgår...men det går inte fort...om man så säger. Har nu stått still vid denna vikt sen före jul. Men jag ser naturligtvis positivt på det hela..."Har ju iaf inte gått upp!". Har varit lite svårt att hitta motivationen efter jul. Vet i katten vart den tog vägen! Kanske försvann med soporna efter julklappspapper, glöggflaskor och pepparkakssmulor? Om någon hittar min motivation...var snäll och lämna tillbaka den...


/Mia

RSS 2.0