Den trettionde oktober tjugohundraåtta

Jaha så har jag då varit och vägt in mig igen. -2,5 kilo de senaste två veckorna vilket tillsammans med det övriga bortbantade fläsket blir hela...(trumvirvel!!!)... - 12,5 kilo! Wooooooo jag är ju bara bäst alltså..eller iallafall ganska bra. Det blir till att fira i helgen med en flaska bubbel (Ramlösa Jordgubb&Lime).
Passade också på att köpa nya soppor. Denna gång var favoriterna mintchoklad och grönsakssoppa. Ska köra två veckor till på renkur sen ska jag nog börja äta lite. Då har jag kört 2,5 månad på endast soppor..

Var i affären på väg hem och köpte lite hygienartiklar (toapapper)...och två triss. Dom har ju nu 200 000 extra vinster i potten och tänkte att kanske en av dom skulle trilla ner i min lilla ficka. Men inte då..jag fick 2 x inget på den ena lotten och 1 x inget på den andra. Som vanligt...istället för att vinna några slantar förlorande jag 50 kr.

/Mia


Hey! What's new?

Ok så var det då dags för en uppdatering igen.

Strul.
Jaha så har då min tonåring här hemma fått flytta till "internatskolan" (återvinningsstationen)...eller ska göra så. Min lilla 8-åriga HP fick helt plötsligt spel och vägrade lyssna på mig. Jag har försökt med allt men näääee då. Så till slut var jag tvungen att höja rösten och sätta ner foten. ENOUGH IS ENOUGH!
Nu har jag istället adopterat en ny liten HP..såå söt såå. Han heter dv7-1095 och är en tuff liten grabb i snyggt fodral. Hittills har han skött sig helt exemplariskt och jag ser fram emot att tillbringa lite mer tid med honom.


Bantning.
Var och vägde mig och köpte nya soppor förra torsdagen. Måste erkänna att denna gång var jag faktiskt riktigt nöjd med reslutatet. -3,5 kg sedan sist hade jag klämt. Räknade lite snabbt ihop mitt totala resultat och fick det till -8,3 kg...men si det var FEEEEEEL! 4,4 + 1,8 + 3,5 = 9,7 kg!!! Endast 0,3 kg kvar till den magiska -10kg gränsen...YAY! Lite duktig är jag nog trots allt... (sträcker på sig lite extra).


Ullared.
Var iväg till Ullared och GK's i söndags. Hade inte så mycket på min inköpslista men vet ju sedan tidigare att det brukar dyka upp en del i vagnen ändå. Och mycket riktigt...både strumpor, hundgodis (har ingen hund men det var billigt), ett par DvD-filmer och annat smått och gott letade sig ner i min vagn. Köpte även en jacka (välbehövligt), något lite tajt men räknar ju med att tappa några kilo till...så den ska nog passa. Inte så dumt att åka till Ullared en söndag faktiskt...men det vore ju bra om man slapp bli sjuk på kuppen...


Sjuk.
Jaha...så blev jag alltså sjuk efter trippen till Ullared. INTE KUL. Har varit hemma två dagar från jobbet....för vad? Säger bara ett ord...MAGEN...japp tror ni kan lista ut vad  som hände. Jag har ju haft sällskap av min lille grabb HP men föredrar nog ändå att vara frisk måste jag säga. Nog för att min toalett är fin och helkaklad med värme i golvet men...det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon...

Spöke

Medans jag jobbar vidare på bloggens utseende ska ni få nått kusligt att kolla in.
Detta är en kortfilm som Svensk Film spelat in och när man satte sig för att bearbeta och klippa ihop filmen upptäckte man ett SPÖKE som inte syntes vid själva inspelningen. Kolla får ni se om ni kan upptäcka det. Man måste kolla noggrant för det är lätt att missa... Helt otroligt enligt moi och ett bevis på att det MÅSTE finnas något efter detta liv.




Knas..

Håller på och försöker ändra om utseendet på bloggen men får inte till det riktigt. Återkommer...så ber om ursäkt om det verkar lite knasigt...

Jag, en nörd?

Har funderat på denna fråga ett tag nu...eller ja...kanske inte så länge...någon minut eller två...medans jag funderade på vad jag skulle skriva.

Orsaken till detta försök till självinsikt är mitt intresse av...dataspel. Ja, jag erkänner jag är en 36 årig tjej (tant) som gillar att spela dataspel.
Den senaste tiden (sedan november 2007) har jag varit aktiv i ett webbaserat spel kallat TribalWars. Det är helt gratis och är som sagt ett webbaserat spel vilket innebär att man inte behöver köpa nått dyrt spel i någon leksaksaffär (vilket skulle vara mycket retligt att som 36-åring  att gå till leksaksaffären för att hitta något att roa sig med...men man kan ju alltid skylla på barnen....om man nu har några...vilket jag inte har...) eller ladda ner någon krånglig programvara som gör att dator totalt flippar ur och låser sig.
Betyder nu detta att jag är en nörd? Hmmm...liiiite tveksam men måste nog ändå svara...nej! Jag har till min förvåning upptäck att det finns fler personer i 30-års åldern (och äldre) som tycker detta tidsfördriv är ganska kul. Senast igår på jobbet fick jag höra att en, som jag inte trodde om detta, liksom jag ibland brukar bänka sig framför datorn för en stunds trixande och fixande.
Med risk för att verka ännu mer "nördig" kommer jag här nu lista de tre spel jag tycker bäst om...(känsliga läsare rekomenderas hålla för öronen..ehhh ögonen)

1. TribalWars
2. Age of Empires
3. The Sims


Banting
Kan meddela att jag i torsdags var och inhandlade Cambridgesoppor för de kommande två veckorna och även vägde in mig. Jag har nu totalt gått ned (trumvirvel...) 6,2 kg! Taaadaaaaa!!!


/Mia

RSS 2.0