Oacceptabelt

Läste precis en artikel i Aftonbladet om en 8-årig pojke i Arizona som skjutit två män, sin pappa och hans arbetskamrat. Nu står den lille pojken åtalad för dubbelmord och riskerar hamna i fängelse! Gränsen för att kunna åtalas för mord går nämligen vid 8-års ålder i just Arizona.
Herregud...vad är det för fel på folk! Hur kan man åtala ett barn för mord och dömma honom till fängelse?! Denne lille pojke måste ju få hjälp inte straffas.
Enligt artikeln säger chefen för den lokala polisen att morden inte var något plötsligt infall, men han kunde inte uttala sig om det ev. motivet. Okej så om nu den lille 8-årige pojken nu planerat att mörda två fullvuxna män...vad är då orsaken? Antingen måste det vara en olyckshändelse eller också måste något ha hänt pojken. Jag kan inte på allvar tro att barn mördar på samma grunder som en vuxen och därmed ska dom inte heller kunna dömmas på samma sätt som en vuxen. USA är ju som alla vet det extrema landet men detta är verkligen under all kritik. Jag hoppas verkligen att Sveriges och alla andra länder i EU går samman och protesterar mot sådant här agerande!

FY SKÄMS USA!!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Men ush och fy, 8år.. liksom 8år, Håller med dig till 100%, hjälp inte straff, detta är ju löjligt!



Anneli

2008-11-11 @ 10:50:28
URL: http://annelisynnerdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0