I'm back!

Kära vänner...
Jag VET det är ett tag sedan jag hittade hit och skrev något. Jag har ooootroligt dåligt samvete...eller nått sånt. Har bara inte haft inspiration för att skriva något. OCH..har fått höra av vänner att nu MÅSTE jag uppdatera. Jaha..nu är jag då här och vad ska jag skriva om..hmm?

Har funderat lite på utseendet på bloggen. Skulle vilja ändra, fixa och trixa lite men vet inte riktigt hur jag ska göra. Min fantasi ligger någon stans nere vid fotknölarna just nu. Någon som har nått tips??

Igår kväll var jag iväg på mitt första...SYMÖTE!  Jo då! Du läste rätt...symöte. Tillsammans med släkt och vänner tillbringade jag kvällen med att lära A att brodera, fika och naturligtvis prata en massa skit. Precis som ett riktigt symöte. Var faktiskt riktigt trevligt. A lärde sig fort och ser en ljus framtid för henne som handarbeterska..eller vad man nu säger.

Själv har jag länge sysselsatt med att brodera allehanda kreationer. Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på två av dom här som bevis. Ber om ursäkt för dålig bildkvalité...är ingen mästerfotograf (använt datorkameran).

  

Millenium ängel (Dimensions)

Marilyn Monroe (Dimensions) - nyaste alstret


Bantningen fortgår...men det går inte fort...om man så säger. Har nu stått still vid denna vikt sen före jul. Men jag ser naturligtvis positivt på det hela..."Har ju iaf inte gått upp!". Har varit lite svårt att hitta motivationen efter jul. Vet i katten vart den tog vägen! Kanske försvann med soporna efter julklappspapper, glöggflaskor och pepparkakssmulor? Om någon hittar min motivation...var snäll och lämna tillbaka den...


/Mia

Kommentarer
Postat av: Marie

Fasiken vad duktig du är! Gillar verkligen din monroetavla!!

Och motivation ska jag ge dig nästa vecka! =) kram

2009-02-04 @ 14:34:16
URL: http://ganskalagom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0